Η Εταιρία

Η εταιρία Mr. Croket ιδρύθηκε το 1987 στην Θεσσαλονίκη. Ιδρυτής της είναι ο Τηλέμαχος Τσακιράκης, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στον χώρο των τροφίμων έχοντας στην κατοχή του ένα εργαστήριο μπουγάτσας.

Καθώς η αγορά εξελισσόταν και ο κόσμος ζητούσε διαφορετικά προϊόντα, γεννήθηκε η ιδέα της κροκέτας. Η αγάπη του για δουλειά σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό της αγοράς για το νέο αυτό προϊόν, του έδωσε την ώθηση ώστε να δημιουργήσει την μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει σήμερα η εταιρία μας.

Έτσι, το 2004 το μικρό εργαστήριο μπουγάτσας αντικαταστάθηκε από μία μεγάλη και υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής κροκετών και συναφών ειδών. Με έδρα το βιομηχανικό πάρκο της Νεοχωρούδας που είναι έως σήμερα το σπίτι μας. Ένα σπίτι 5.000 τ.μ με το βιομηχανοστάσιο να καλύπτει τα 2.000 τ.μ. Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον για το εξιδεικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας με δυνατότητα επεξεργασίας  4.000 κιλών πρώτων υλών ημερησίως.

Η πολύχρονη επιτυχημένη πορεία της εταιρίας μας, μας έδωσε την απαιτούμενη εμπειρία ώστε να αποτελούμε αυθεντία στο είδος μας. Έχοντας ως κίνητρο την αγάπη των πελατών μας, εξελίσσουμε συνεχώς την παραγωγή μας με μοναδικό στόχο την ικανοποίηση και την ευχαρίστηση σας.

Η εταιρία  διακινεί τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό από γνωστές αλυσίδες super market μέχρι την ταβέρνα της γειτονιάς σας.

“Οι κροκέτες είναι το πάθος μας και τις κάνουμε καλά”